Mészáros Rozália vagyok, önismereti  személyiségfejlesztő mentor, théta healing konzulens, wellness tréner és “közösségi kapcsolatépítő“.

“Ahogy az ember szívében gondolkodik, olyan ő maga” . Talán itt be is fejezhetném…arra az esetre, ha mégis kíváncsi vagy  kinek az oldalán szörfölsz, akkor igyekszem összefoglalni Neked röpke fél évszázados életutamat:

Egy mondatban megfogalmazva: olyan optimista ember vagyok, aki midig a legjobbat látja mindenben.

Egy szívvel élő, tudatos ember  vagyok, 3 csodálatos, immár felnőtt gyermek édesanyja. Döntéseimben mindig a belső hangot követem. Úgy a magánéletemben, mint a munkámban az “emberi tényező” az elsődleges, ezért is fordult érdeklődésem természetszerűen a személyiségfejlesztés, tudatos életvitel felé. Az önismeret gyakorlása és a folyamatos önfejlesztés lételemem, életelixíremmé vált…

Szakmai tapasztalataimat  tekintve 17 éve az  ügyfélmenedzsment és értékesítés területén  mozgok, igény szerint toborzás-kiválasztással is foglalkozom. Jelenleg egy horvát tulajdonú nemzetközi vállalat budapesti kirendeltségének irodavezetőjeként dolgozom.  Az egészséges életmód híve vagyok, a tudatosság jegyében magam is ezt képviselem, preferált területem a holisztika és alternatív terápiák.

Az önismeret-önfejlesztés útján 10 éve indultam el, de úgy vélem az ezt megelőző egész addigi életutam a  segítő hivatás felismerésére  készített fel.  Egy egészségügyi problémát követően fordult érdeklődési köröm az egészség tudatos életvitel irányába. Így először  a gyógynövények és táplálékkiegészítők jótékony hatásával ismerkedtem, majd 4 féle masszázst sajátítottam el, köztük a zeneterápiás élménymasszázst is. Folyamatosan képeztem magam  különféle holisztikus tanfolyamokon, módszereken és önfejlesztő irodalmon keresztül, majd spirituális pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem önismereti személyiségfejlesztő szakon. Tanultam táplálkozás alapjait, ahol wellness tréner minősítést szereztem, legutóbb pedig a Théta Healing csodálatos világába sikerült betekintést nyernem.

A 10 évvel ezelőtti trauma indított el  azon a belső utazáson, melynek eredményeként fokozatosan egy letisztultabb, új emberré váltam. Hiszem, hogy minden “veszteség”, kudarc egyben magában hordoz egy vele egyenértékű  pozitív változtatás lehetőségét is, amiből továbbépítkezhetünk, fejlődhetünk! Mára már tudatosult bennem, hogy a nehézségek és kihívások  tapasztalássá értek – a személyiségfejlődésemet, tudatosodásomat szolgálták.

Természetes interperszonális és intuitív készségemnek köszönhetően az emberekkel való kapcsolatteremtés – építés az erősségem. Könnyen szót értek szinte mindenkivel, még a nehéz természetűnek mondott embertársaimmal is.

Így elhívásomnak a  SEGÍTŐ  hivatást tekintem abban támogatva a hozzám fordulókat, amiben az aktuális (élet)helyzet, feladat, kihívás megkívánja. Legyen az önismereti mentorálás, egy lelki beszélgetés, életviteli tanácsadás,  vagy a megfelelő munka – munkatárs megtalálása.

Útkeresésem, majd önismereti tanulmányaimból eredő felismeréseim révén érett meg bennem az igény a belső NŐ megtalálására,  a valódi tiszta női princípium megélésére is. A válásomat követő egyedülálló anyaként megélt ” életben maradással” járó kihívások érleltek egyre erősebbé.  Jó munkát végeztem, mert 3 csodálatos, tiszta lelkű és nagyszerű IGAZ EMBERT neveltem fel…s úgy vélem, amit meg kellett tanulnom, majdan azt kell továbbadnom.  Ezért külön szívügyem a Női Önismereti Műhely, melyben beszélgető körben az aktuális témát körül járva kölcsönösen segítjük egymást  “csoportterápia” keretében;  mindenki a saját tapasztalatait átadva, egyben a kérdésekre, elakadásokra is választ kapva gyógyul és fejlődik. Egy olyan közösséghez tartozva, ahol az emberi értékek, az esélyegyenlőség és a nők társadalmi szerepvállalása és elismerése jelen van.  Én csak azt  teszem hozzá és adom át Nőtársaimnak, amit magam is megtapasztaltam, jó példaként segítve őket a továbblépésben. Hiszen a probléma egyben magában hordozza a megoldást is! 

Számomra a  legfontosabb, hogy értéket teremtve  HOZZÁ TUDJAK  TENNI VALAMI MARADANDÓT mások életéhez. Abban bízom, hogy akár csak egy mondattal, útmutatással is, de hozzá tudok járulni a fizikai-lelki gyarapodásodhoz, melyből tovább tudsz építkezni. 

Szeretettel várlak, ha választ keresel arra, amiben elakadtál és változtatni akarsz! ♥♥♥